Kitili bi, da imaju šta

Lokalne vesti - Četvrtak 17.12.2015 - 10:43

Novogodišnjeg ukrašavanja centra Vranja ipak će biti, uprkos činjenici da je šetalište u Vranju raskopano i da su u toku radovi na rekonstrukciji ovog dela glavne ulice.

Ovako je ranije bilo FOTO OK Radio Ovako je ranije bilo FOTO OK Radio

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić najavio je da će ukrašavanje početi posle Svetog Nikole 19. decembra.

- Uskoro bi trebalo da budu završeni trotoari od Direkcije do zgrade Gradske uprave, tako da će ovaj deo biti ukrašen.

Donji deo ulice će biti završen do kraja godine, eventulano početom naredne, tako da tamo nećemo ništa raditi po pitanju ukrašavanja
- kaže Antić.

Goran Vitorović iz Turističke organizacije Vranje kaže da će se za novogodišnje ukrašavanje grada uglavnom koristiti stari ukrasi, jer su ove godine za te namene izdvojena skromna sredstva do 100.000 dinara.

On međutim ističe da ove godine, što se ukrašavanja tiče, problem nije samo novac, već i posečeno drveće u glavnoj ulici.

- Ukrašavanja će biti samo na potezu od Direkcije do Gradske uprave, ali u tom delu je posečeno drveće, tako da ne znam kako ćemo uspeti da razvučemo i postavimo ukrase, sijalice, lampione i svetiljke - ukazuje Vitorović.

Kako god, ispostavilo se da je „podšišano“ šetalište ne samo ekološki već i estetski problem Vranja.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: