Klinac iz Preševa u Arsenalu!

Lokalne vesti - Utorak 14.08.2012 - 11:24

Nedžat Halimi iz Preševa, 11-godišnji dečak koji sada upisuje peti razred osnovne škole, na putu je da ostvari svoje dečačke snove - da obuče dres slavnog londonskog fudbalskog kluba Arsenal.

Halimi Halimi
Halimi je prošao dva oštra testa na kojima su mladi Albanci pokazivali fudbalske veštine. 
 
Prvi u Gnjilanu u konkurenciji 1.600 dečaka koji sanjaju fudbalsku slavu, a drugi oštriji u Prištini, posle čega su skauti odlučili da ga pozovu u London i Arsenalovu Fudbalsku akademiju.
 
Njegov otac Besnik je najviše iznenadjen, jer još ne može da veruje da je njegov sin Nedžat, dobio poziv da putuje u London na potpis predugovora sa „tobdžijama“.
 
- Dobili smo zvaničan poziv iz Londona. Nedžat u čuvenoj Arsenalovoj akademiji fudbala treba da prodje nekoliko vrsta testova, posle čega će meni biti ponudjeno da u ime sina potpišem predugovor sa Arsenalom - reko je Besnik novinarima pred polazak u London.
 
On takodje kaže da se od ovog trenutka život njegovog sina totalno menja jer će on školovanje nastaviti u Londonu, u Arsenalovom centru, iz koga su izašla mnoga slavna imena engleske škole fudbala.
 
Mali Nedžat, pun sreće, još ne može da shvati šta mu se dogodilo i da će se, na prepuruku trenera Hakija Jahiua, od ovog trenutka njegov život u potpunosti promeniti, jer će malu varošicu Preševo, uskoro zameniti svetskom metropolom Londonom.
 

- Zbunjen sam, ne znam sta da kažem, jer još ne verujem da ću uskoro otići u London i da ću za nekoliko godina igrati na čuvenom stadionu ’Emirati’ u dresu Arsenala - kaže Nedžat Halimi. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: