KMF Vranje postao Dinamov NAJVEĆI NEPRIJATELJ

Lokalne vesti - Petak 28.09.2018 - 10:14

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko smatra da KMF Vranje namerno sabotira njegov tim zakazujući svoje utakmice u istom terminu i najavio da će im se osvetiti.

"Ko se sa Dinamom kačio, nije dobro prošao!" FOTO: OK Radio
Pred utakmicu sa Mačvom iz Šapca, Antić je novinarima izjavio da je KMF Vranje od ovog vikenda najveći neprijatelj Dinama.
 
Povod za to je što su vranjski futsaleri zakazali predstojeći meč sa ekipom KMF Kalča iz Niša u Sportskoj hali u nedelju u 19 časova, u identičnom terminu u kojem Dinamo igra sa Šapčanima.
 
- Ovo sigurno nije slučajno jer se dešava već drugi put.
 
Prošli put sam to istolerisao jer sam mislio da je slučajnost i igrali su sa prvakom Srbije, ali ovog puta je to očigledno upereno protiv Dinama – ocenjuje Antić.
 
On smatra da KMF Vranje šuruje sa nekim gradskim strukturama koje ne žele dobro Dinamu i zakazivanjem utakmica u istom terminu pokušavaju da sabotiraju Reckovu ekipu odvlačeći im publiku.
 
- Dinamo je za sve njih institucija, i za KMF i za Grad, za šest koplja smo ispred svih.
 
Poručujem im da ko se kačio sa Dinamom, nije dobro prošao i učiniću sve da im se osvetim – upozorio je Antić.
 
Trener Dinama ukazuje da u vranjskom sportu nema solidarnosti i međusobnog poštovanja i ocenio je da je to sramota za grad i njegov sport.
 
- Umesto da se ujedinimo i da oživimo ovdašnji sport, ovde zlobni i pakosni ljudi spletkare.
 
Ja sam im to i rekao ali oni moraju da slušaju nekog drugog.
 
Ranije su slušali SPS, a sad slušaju ove nove, samo menjaju dresove i to je najveći problem u vranjskom sportu – zaključio je Recko.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
coce
28.09.2018. , 18:15
Tebi svi smetaju na losega sve mu smeta.Drugo sto oni igraju u nedelju to je druga prica rukometasi igraju u subotu a oni u nedelju i to je uvek tako bilo u zadnjih nekoliko god i to nije Recko zbog Dinamaa ti ces i dalje da gubis i nemojda trazis u drugog krivca.