Književna kolonija: Matija Bećković na otvaranju, sledi još pet dana programa

Lokalne vesti - Sreda 04.12.2019 - 10:59

U organizaciji Narodnog univerziteta Vranje, i ove godine biće održana višednevna manifestacija Književna kolonija.

Matija Bećković otvoriće Književnu koloniju u četvrtak FOTO: YouTube/printscreen Matija Bećković otvoriće Književnu koloniju u četvrtak FOTO: YouTube/printscreen
Istaknuti srpski pisac i akademik Matija Bećković otvoriće Književnu koloniju u četvrtak, 05. decembra 2019. godine, u 19 sati, u sali Doma vojske. 
 
Sledećeg dana, u petak 06. decembra, u prepodnevnim satima, književnik Nedeljko Popadić održaće interaktivnu radionicu sa učenicima osnovnih škola, uzrasta od 1. do 4. razreda. Radionica će biti održana u Maloj sali Galerije Narodnog univerziteta.
 
Književno veče sa književnikom Nedeljkom Popadićem rezervisano je za večernje sate istog dana, u Svečanoj sali Gimnazije.
 
Književno veče sa književnikom Branislavom Jankovićem biće u subotu, 07. 12. 2019. godine, u Svečanoj sali Gimnazije.
 
Četvrtog dana Kolonije biće održano književno veče sa književnikom za decu i aforističarem Bojanom Ljubenovićem, u večernjim satima u Svečanoj sali Gimnazije. 
 
Bojan Ljubenović će istog dana u prepodnevnim satima, održati  interaktivnu radionicu sa učenicima starijih razreda osnovnih škola, u Maloj sali Galerije Narodnog univeriteta.
 
Na ovogodišnjoj Književnoj koloniji učestvovaće i Zoran Bognar, književnik, književni kritičar i antologičar, koji će književno veče održati u utorak, 10. decembra 2019. godine, u 19 sati u Svečanoj sali Gimnazije. 
 
Poslednjeg dana Kolonije, u sredu 11. decembra, Zoran Bognar održaće interaktivnu radionicu od 10 do 12 sati sa učenicima srednjih škola u Maloj sali Galerije Narodnog univerziteta.
 
Sve književne večeri, osim otvaranja Književne kolonije prve večeri koje će biti u sali Doma vojske, biće održane u svečanoj sali Gimnazije, u terminu od 19 sati. 
 
Interaktivne radionice biće održane u maloj sali Galerije Narodnog univerziteta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: