Kokeza i Bjeković potvrdili: Vranje dobija STADION od 8.000 mesta (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 05.07.2019 - 09:29

Najviši funkcioneri Fudbalskog saveza Srbije (FSS), predsednik Slaviša Kokeza i potpredsednik Nenada Bjeković, posetili su u Vranju FK Dinamo i lokaciju izaranu za gradnju novog stadiona.

Gosti obišli i Gosti obišli i "Jumkov" stadion FOTO: FK Dinamo
Oni su sa gradskim funkcionerima i čelnicima Dinama održali i sastanak, na kome su potvrdili da bi uskoro trebalo da otpočnu radovi na izgradnji novog stadiona.
 
- Veliko nam je zadovoljstvo da obavestimo fudbalsku i sportsku javnost da će Dinamo iz Vranja dobiti nov stadion
 
To je danas vranjskom prvoligašu zvanično potvrđeno na sastanku u zgradi Gradske uprave na kojem su bili gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, predsednik Dinama Dragan Antić, uz uvažene goste iz FS Srbije, predsednika Slavišu Kokezu i potpredsednika Nenada Bjekovića – saopštio je FK Dinamo.
 
Kako je saopšteno, početak radova predviđen je za kraj ove godine
 
Stadion će imati kapacitet od 8.000 mesta uz neophodne standarde UEFA za ovu vrstu objekata što znači da će i u ovom delu Srbije u bliskoj budućnosti moći da se igraju i organizuju evropske utakmice
 
Grad Vranje i Dinamo su posebno zahvalni Ministarstvu privrede i FS Srbije na pomoći i značajnom delu sredstava koje će odvojiti za ovaj projekat, koji će biti od velikog značaja za fudbal na jugu Srbije i dodatni motiv za Dinamo da povrati status Superligaša, stoji u saopštenju.   
 
U okviru posete Vranju, Kokeza i Bjeković su iskoristili da obiđu stadion na kojem je Dinamo igrao poslednjih nekoliko utakmica, „Jumkov“ stadion, kao i lokaciju gde će se graditi novi objekat.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: