Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Lokalne vesti - Nedelja 29.03.2020 - 12:29

Kompanija Nectar pridružila se akciji i apelu Privredne komore Srbije i donirala 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku virusa COVID-19 u želji da pomogne u meri u kojoj je moguće da se što pre efikasnim merama spreči dalje širenje i sačuvaju životi naših građana.

Nectar se priključuje donacijama. Foto: S.Tasić/OK Radio Nectar se priključuje donacijama. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni.

Donacijom kroz našu Nije svejedno fondaciju, želimo da doprinesemo (u meri kojoj možemo) našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan.


Verujemo da su solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja i života naših građana.

Sad je trenutak da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici
- ističe direktor kompanije Nectar, Mihailo Janković - Važno je sada više nego ikada da pokažemo prvo sebi, a onda i svima u našem okruženju da NIJE SVEJEDNO kako reagujemo, kako se ponašamo i kako štitimo sebe i druge.

Kompanija Nectar će donacijom svojih proizvoda pomoći i volonterskim centrima širom Srbije koji ovih dana vredno asistiraju našim starijim sugrađanima, ali rade i na pakovanju i distribuiranju humanitarnih paketa ugroženim građanima u našoj zemlji.

Nectar Grupa će pratiti svakodnevno situaciju u zemlji i truditi se da i dalje odgovori na apele, u skladu sa mogućnostima.

Zbog trenutne krize izazvane pandemijom virusa COVID-19 u kojoj se našao čitav svet, ali i tržišta na kojima posluje Nectar grupa, aktiviran je čitav niz mera kako bi se zaštitili pre svega  zaposleni, ali i kako bi se obezbedio nesmetani proces proizvodnje i snabdevanja za sve potrošače.  Svi zaposleni daju svoj maksimum uz sve mere predostrožnosti koje su podignute na najviši nivo, da proizvodnja uz najviše standarde kvaliteta, funkcioniše stabilno i bezbedno, kao i lanac snabdevanja, logistike i isporuke proizvoda.

 

OK Radio,Telegraf

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Hančanin
29.03.2020. , 13:38
Mnogo se vi brinete o zdravlju mestana Vladicinog Hana i okoline,sa kotlarnicom na mazut i svakodnevnim ispustanjem dima i pepela od sagorenog mazuta najveci ste zagadjivači na teritoriji Pčinjskog okruga!
Svetlana
29.03.2020. , 17:09
Bravo. Hvala.