Komrad krenuo sa DEZINFEKCIJOM ulica i fabričkih krugova (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 19.03.2020 - 20:37

JKP „Komrad“ počeo je sa dezinfekcijom ulica i najvećih fabričkih krugova u Vranju.

Radnici Radnici
Prema objavi na fejsbuk stranici vranjskog „Komrada“, zaposleni u ovom javnom preduzeću su u četvrtak krenuli sa dezinfekcijom gradskih ulica i fabričkih krugova u najvećim fabrikama.
 
Prema fotografijama, objavljenim bez detaljnijih informacija, radnici „Komrada“ su dezinfikovali prostore oko „Jumka“, „Simpa“ i nekadašnje fabrike obuće „Koštana“.
 
Gradski štab za vanredne situacije naložio je na svojoj prvoj sednici od uvođenja vanrednog stanja svim javnim i komunalnim preduzećima i ustanovama na teritoriji grada da obezbede dovoljnu količinu dezinfekcionih sredstava i sredstava za higijenu i da redovno preduzimaju mere i aktivnosti shodno preporukama Vlade Republike Srbije, Ministarstva zdravlja i Zavoda za javno zdravlje Vranje.
 
Takođe, naložena je i koordinacija javnih preduzeća i Zavoda za javno zdravlje u dezinfekciji ulica, autobuskih stajališta, autobuske stanice i pijačnih prostora.

Foto Galerija

Komrad dezinfikuje fabričke krugove

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Seka
22.03.2020. , 08:38
Odlicno sto je zapoceta dezinfekcija, ali mislim da treba vise da se peru trotoari gde narod cirkulise a ne samo kolovozi!
Seka
22.03.2020. , 08:39
Odlicno sto je zapoceta dezinfekcija, ali mislim da treba vise da se peru trotoari gde narod cirkulise a ne samo kolovozi!