Komunalna policija dobila centar za posetioce

Lokalne vesti - Utorak 04.02.2020 - 10:12

Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović otvorio je Centar za posetioce, u prostorijama Odeljenja komunalne policije u Vranju.

Komunalna policija postoji već 11 godina. Foto: vranje.org.rs Komunalna policija postoji već 11 godina. Foto: vranje.org.rs

Reč je o prostoru u kome građani koji dolaze radi obavljanja administrativnih poslova, mogu da razgledaju različite eksponate od osnivanja Komunalne policije do danas.

Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, istakao je da u ovom nadležnom organu, upravna mesta treba da budu prijatnija za građane koji dolaze da ostvare svoja prava.

- Mi smo ovde napravili hronološki sled događaja, od datuma osnivanja Komunalne policije do danas, sa svim načelnicima, bitnim aktivnostima i dešavanjima koji su obeležili rad ove službe - rekao je Aritonović.

Prema rečima načelnika Komunalne policije u Vranju, Ivice Taškovića, građani će biti u prilici da pogledaju novinske tekstove, fotografije, uniforme, značke, pehare, zahvalnice, kao i gradska i državna obeležja.

- U vitrinama su prvi izveštaji, prve službene beleške, kao i prvi prekršajni nalozi.

Ujedno, ovim želimo da upoznamo naše sugrađane sa aktivnostima Komunalne policije
u proteklih devet godina
- rekao je Tašković.

Takođe, uručene su i zahvalnice zaslužnim pojedincima.

Komunalna policija počela je sa radom 31. januara 2011. godine.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: