Konačni obračun u vranjskom zdravstvu

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.06.2014 - 13:33

Načelnici odeljenja, pomoćnici direktora, upravnici Doma zdravlja i Bolnice u Vranju dobili su anekse ugovora kojim se najavljuje njihova smena, saznaje OK Radio.

Ilustracija Ilustracija

Nakon što su im ta dokumenta uručena krajem prošle nedelje, krenuo je da teče rok od sedam dana posle čega će svi ti lekari dobiti rešenja o razrešenju sa funkcije načelnika, upravnika i pomoćnika.

Kako saznajemo, anekse ugovora o radu dobili su kadrovi SPS-a, među kojima su i upravnik Bolnice Zvonimir Đorđević i upravnik Doma zdravlja Nenad Mladenović.

– Tačno je da smo dobili anekse ugovora, ali po zakonu treba da prođe sedam dana i nakon toga slede rešenja o razrešenju sa funkcije i ukoliko ih dobijemo, moraćemo da ih potpišemo.

Tada ćemo, kako sam obavešten, dobiti i nove ugovore o radu kojima ćemo biti raspoređeni na druga radna mesta.

Dok ne vidimo te ugovore, ne mogu ništa da komentarišem – kaže još uvek aktuelni upravnik Bolnice Zvonimir Đorđević.

Kako saznajemo, pored njega i Mladenovića, anekse su dobili i pomoćnici direktora Zdravstvenog centra Srđan Tomić, Dobri Stošić, Dušan Aleksić, zatim zamenik upravnika Doma zdravlja Goran Popović, načelnica zdravstvene stanice u Vranjskoj Banji Gordana Aleksić, načelnica Urgentnog odeljenja Milena Antić i još pojedini načelnici bolničkih odeljenja.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: