KONAČNO: Puštanje u saobraćaj u punom profilu SPORNE DEONICE

Lokalne vesti - Sreda 19.09.2018 - 11:34

Vranje - U sredu popodne biće pušten u saobraćaj novoizgrađeni deo deonice u punom profilu autoputa u dužini od 6,6 kilometra koji je sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd - Niš - granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac - Srpska kuća i Srpska kuća – Levosoje, najavili su Putevi Srbije.

Radovi konačno gotovi. Foto: D.Ristić/OK Radio Radovi konačno gotovi. Foto: D.Ristić/OK Radio

U sastavu deonice se nalazi i petlja Bujanovac 1 koja omogućava direktni ulaz i izlaz u i iz Bujanovca pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 kilometra, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski.

Svakako je potrebno pratiti postavljenu trajnu signalizaciju, napominju iz Puteva Srbije.

Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: