Koncert Lutki na koncu: KUD Idijoti – kude Darkwood!

Lokalne vesti - Četvrtak 30.05.2019 - 10:31

Lutke na koncu KUD Idijoti tribjut bend odsviraće koncert u Vranju, u klubu „Darkwood“ u petak, 31. maja, sa početkom u 22 časa.

Pesme KUD Idijota žive kroz Lutke na koncu FOTO: Promo Pesme KUD Idijota žive kroz Lutke na koncu FOTO: Promo
Bend Lutke Na Koncu čini grupa iskusnih beogradskih muzičara koja ima za cilj da pesme legendarnih KUD Idijota i dalje žive.
 
Iza ovog imena stoje ljudi „iz struke“, muzičari još jedne grupe veterana regionalne punk rock scene, Dža ili bu: Vladan Vasiljević, Dejan Milojević i Vuk Pavlović
 
Već neko vreme ova grupa beogradskih muzičara, duh legendarnih KUD Idijota pronosi širom nekadašnje Jugoslavije, uz blagoslov nekadašnjih članova pulske grupe.
 
Lutke na koncu su ime dobili po pesmi sa jednog od prvih EP izdanja KUD Idijota „Budimo solidarni s bogatima“.
 
Od kada su 2000. godine prestali sa radom, KUD Idijoti su ostavili ogromnu prazninu na regionalnoj muzičkoj sceni.
 
Nastupima Lutki na koncu, ova praznina je bar donekle popunjena s obzirom na njihovo kompetentno i nadahnuto izvođenje seta najvećih hitova legendarne pulske grupe.
 
Ulaznice za koncert u Vranju su već u prodaji po ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta koštati 400 dinara.
 
Lutke na koncu obećavaju dobru zabavu i druženje uz najveće hitove nezaboravnih KUD Idijota, a kako to zvuči, pogledajte u video klipu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: