KONKURS za izbor najboljeg likovnog i literarnog rada na temu: "ČUVAM SVOJE ZUBE, PONOSIM SE OSMEHOM"

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2024 - 10:43

Konkurs je namenjen deci iz predškolskih ustanova i učenicima osnovnih škola u Republici Srbiji. Cilj konkursa je da se podstakne zdravstveno vaspitni radu predškolskim ustanovama i osnovnim školama na temu oralnog zdravlja i edukuju deca o značaju i načinima očuvanja zdravlja usta i zuba, naročito u okviru porodice i uslovima koje ona omogućava.

Foto:Promo Foto:Promo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Po tri najbolja likovna rada u kategoriji predškolski uzrast i po tri najbolja literarna i likovna rada u kategoriji učenika - uzrasta I - IV razred osnovne škole i V - VIII razred osnovne škole, predškolske ustanove i osnovne škole sa teritorije Pčinjskog okruga, mogu da dostave Zavodu za javno zdravlje Vranje, Centru za promociju zdravlja, ul J.J. Lunge br. 1, 17500 Vranje do 20. maja 2024. sa naznakom Za konkurs – Nedelja zdravlja usta i zuba.
 
Likovni radovi bi trebalo da budu urađeni na papiru, u formatu bloka broj 5.
 
Najbolji likovni i literarni radovi biće izabrani i promovisani na nivou okruga a zatim dostavljeni Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" kako bi se proglasio i promovisao najbolji dečiji rad na temu ovogodišnje kampanje. Najbolji radovi na nacionalnom nivou biće postavljeni na sajt Instituta za javno zdravlje Srbije i prezentovani na simpozijumu zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji. 
 
Radovi se neće vraćati već će biti korišćeni za dizajn i štampanje zdravstveno promotivnog materijala u cilju kontinuirane promocije zdravlja usta i zuba među opštom populacijom (slanjem radova škole i autori se saglašavaju sa napisanim načinom korišćenja.)
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: