Konkurs za izvođače radova na energetskoj sanaciji u DOMAĆINSTVIMA

Lokalne vesti - Subota 17.07.2021 - 11:58

Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada Vranja.

Polovinu troškova pokrivaju Republika i lokalna samouprava FOTO: Shutterstock Polovinu troškova pokrivaju Republika i lokalna samouprava FOTO: Shutterstock
Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji grada Vranja. 
 
Prema najavama, republička Uprava za energetsku efikasnost će do 25 odsto sufinansirati troškove zamene stolarije u domaćinstvima, dok će još 25 odsto troškova pokrivati lokalna samouprava.
 
Pravo učešća na ovom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom o sprovođenju mera energetske sanacije i ovim Javnim pozivom.
 
Rok za podnošenje prijava je 30.07.2021. godine.
 
Za dodatne informacije u vezi Javnog poziva, svi zainteresovani se mogu obratiti na mejl: energetskasanacija@vranje.org.rs
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: