Koridori: Zatvorena po jedna traka u tunelima MANAJLE i PREDEJANE

Lokalne vesti - Nedelja 16.06.2019 - 12:32

Vranje - Po jedna traka u tunelima "Predejane" i "Manajle", na južnom kraku Koridora 10 prema granici sa Severnom Makedonijom koji je u maju otvoren za saobraćaj, biće privremeno zatvorena zbog obavljanja završnih testiranja, saopštili su Koridori Srbije.

Testiranje će trajati do 25. juna FOTO: S. Tasić/OK Radio Testiranje će trajati do 25. juna FOTO: S. Tasić/OK Radio
Ta kompanija je saopštila da su u toku završna testiranja pojedinih sistema koje je jedino moguće obaviti pod saobraćajem i da se radi o testiranju određenih scenarija koja podrazumevaju automatsku detekciju pojedinih vrsta incidenata.
 
- Za vreme navedenih testiranja u svakoj od tunelskih cevi zatvorena je po jedna saobraćajna traka
 
Završno testiranje će trajati najdalje do 25. juna ove godine, nakon čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja
 
Napominjemo da se završno testiranje vrši sa ciljem da i tokom turističke sezone svi sistemi u tunelima funkcionišu besprekorno - naveli su Koridori.
 
Južni krak auto-puta Koridora 10 otvoren je pre nešto manje od mesec dana, 18. maja, a izgradnju su pratili brojni problemi i probijanje rokova.
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: