Krateri kod Šeste škole

Lokalne vesti - Četvrtak 12.04.2018 - 10:27

Vranje - Rupe, tačnije “krateri”, koji se nalaze na uglu Kosovske i Dragutina Milankovića kod škole “Branko Radičević” i vrtića “Pčelica” i ove godine su prava opasnost za decu koja tuda prolaze, ali i vozače.

N.D. koji živi u blizini OŠ “Branko Radičević” ukazuje da se jasno može videti  koliku opasnost rupe predstavljaju za mališane koji svaki dan idu u školu ili u vrtić, jer vozači želeći da zaobiđu rupe, mogu da naprave udes ili udare neko dete.

- Ipak to su stvari za koje grad mora da ima para u budžetu.

Ponavljam, da je stvarno opasno i žalosno da su putevi toliko propali i opasni po vozače i pešake za grad ove veličine.

Nisam član nikakve partije, nemam ništa protiv bilo koje vlasti, jednostavno želim da se u ovom gradu nešto radi i kada nisu ibzori ili kampanje.

Želim da ti za koje smo glasali rade nešto u interesu građana i grada, a ne u svom interesu
- napominje N.D.

Preduzeće „Saba Belča“ iz Preševa i ove godine će raditi posao održavanja gradskih saobraćajnica tokom leta, jer prošlo na tenderu koji je za ove namene raspisala Gradska uprava Vranja, te se očekuje da i ove vrupe kod “Šeste škole” budu sanirane.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bora
12.04.2018. , 12:52
Ovo je glavnopitanje koje gradske vlasti treba da postave Sabi Belci! Nije stvar u tome da se samo zakrpe gradske ulice, on ce to uskoro uraditi nego da se obrazuje komisija koja ce nadgledati kvalitet radova koje izvodi Saba Belca, pa ako ne zadovoljava kao sto ne zadovoljava jer rupe puni peskom, onda traziti drugog, nema veze sto je skuplji, izvodjaca jer Saba Belca je totalno zapustio vranjske ulice!