Krem srpske METAL scene kao najava OVERLOAD festivala

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.07.2021 - 12:52

U Vladičinom Hanu će u subotu, 17 jula, po prvi put biti održan Overload metal festival, kao najava zagrevanje i najava za tradicionani Overload.

FOTO: Promo FOTO: Promo
Overload metal festival će biti održan na platou ispred Centra kulture u Vladičinom Hanuod sa početkom u 19 časova, a ulaz se neće naplaćivati.
 
Na festivalu će nastupiti Alitor iz Inđije, Centurion i ženski bend Nemesis iz Beograda, ZeroTwo iz Niša i Mud Factory iz Vranja.
 
Zanimljivo je da skoro svi učesnici Overload metal festivala nastupaju i na Explosive bini ovogodišnjeg Exita, tako da će ovdašnja publika imati priliku da čuje deo dešavanja na najžešćoj bini našeg najvećeg festivala.
 
Overload metal festival je, sa identičnim setom bendova, trebalo da bude održan prošle godine, ali je zbog loše epidemiloške situacije događaj odložen za 2021. godinu.
 
Organizatori navode da će biti poštovane sve epidemiološke mere i preporuke koje u tom trenutku budu važile u zemlji.
 
Dva vikenda kasnije, počeće i glavni muzički događaj u Vladičinom Hanu, Overload festival, a od izvođača su, za sada, najavljene zvezde srpske hip-hop scene Sunshine i Sajci MC.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: