Krijumčarili ljude

Lokalne vesti - Subota 11.08.2012 - 11:12

Protiv Fatmira J. (1989) i Ejupa S. (1993), obojica iz Preševa, policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudima.

Ilustracija Ilustracija

- Sumnja se da su osumnjičeni, sa jednim maloletnikom iz Preševa, 7. avgusta ove godine, u selu Trnava kod Preševa, prihvatili devet državljana Avaganistana, koji su na nedozvoljen način prešli državnu granicu Makedonije sa Srbijom - stoji u policijskom saopštenju.

Fatmir J. i Ejup S. su smestili krijumčarena lica u kombi sa namerom da ih prevezu do Bujanovca, predaju drugom licu i tako obezbede nedozvoljen tranzit teritorijom Republike Srbije, u čemu su ih sprečili pripadnici policije.

Pošto je Tužilaštvo stavilo zahtev za sprovođenje istrage, osumnjičeni Fatmira J. i Ejupa S. su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji im je odredio pritvor do mesec dana.

Policija takođe saopštava da će protiv maloletnika biti podneta krivična prijava Visem javnom tužilaštvu u Vranju, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršilo krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: