Kristijan pobednik BEOGRADSKOG MARATONA

Lokalne vesti - Subota 21.04.2018 - 15:32

Vranje - Član AK „Vranjski maratonci“ Kristijan Stošić pobedio je u subotu na 31. Beogradskom maratonu.

Prvi domaći pobednik Beogradskog maratona od 2009. FOTO: Vranjski maratonci Prvi domaći pobednik Beogradskog maratona od 2009. FOTO: Vranjski maratonci
Stošić je pobedio rezultatom dva sata, 45 minuta i 23 sekunde i prvi je domaći pobednik Beogradskog maratona od 2009. godine.
 
- Čestitam svima koji su izašli na stazu, baš je teško vreme, visoka je temperatura. Na startu je bilo svežije, ali na Novom Beogradu - borba sa samim sobom
 
Rezultat je u drugom planu, video sam da od rezultata nema ništa, pa sam išao na plasman, na sigurnu pobedu - rekao je 29-godišnji Stošić za agenciju Beta.
 
- Ovo je veliki uspeh za mene i moju porodicu i moj klub iz Vranja
 
Pre tri nedelje sam pobedio na maratonu u Jagodini, a pre dva dana sam dobio drugu ćerku i njoj posvećujem pobedu - dodao je on, aprenosi Beta.
 
Beogradski maraton, 31. po redu, počeo je u 10 časova, uz rekordan broj učesnika iz 72 zemlje.
 
Maratonska i polumaratonska trka, u kojima je učestvovalo oko 7.300 trkača počeli su ispred crkve Svetog Marka, dok Trka zadovoljstva na pet kilometara, u kojoj je učestvovalo više od 20.000 rekreativaca, među kojima i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, počela je nešto kasnije.
 
Znak za početak trke dali su promoter, nekadašnji najbrži martonac sveta Halid Hanuči, zamenik gradonačelnika Andrija Mladenović i direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić.
 
Hanuči je pre početka rekao da je impresioniran atmosferom i brojem ljudi, a maratoncima je savetovao da se često hidriraju.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: