Kristina novo KARANFIL DEVOJČE (FOTO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.08.2016 - 22:03

Vranje - U nedelju je u Vranjskoj Banji, proglašenjem Kristine Antić za „Mis karanfil devojče“ i nastupom grupe „Trik FX“, završena tradicionalna kulturno-zabavna manifestacija „Dani karanfila“.

Kristina Antić najlepša u 2016. FOTO FB Kristina Antić najlepša u 2016. FOTO FB

Titulu „Mis karanfil devojče“ za 2016. godinu je ponela favoritkinja publike, Kristina Antić iz Vranjske Banje.

Pored laskave titule, Kristina je osvojila i nagrade sponzora: letovanje u Grčkoj, vikend na Kopaoniku, kožnu garnituru, poklon nakit i vaučere za garderobu i obuću.

Po izboru žirija, prva pratilja na ovom izboru je Aleksandra Veljković, a druga Bojana Ristić.

Za „Mis šarma“ izabrana je Sandra Blagojević, a titulu „Mis fotogeničnosti“ ponela je Milena Veličković, koje su takođe dobili nagrade sponzora.

 

U ovogodišnjem izboru učestvovalo je 15 devojaka, koje je za nastup pripremala “Fashion BG Model” agencija, a zvanični koreograf nastupa je bio Mikloš Dimitrijević.


Ovogodišnji „Dani karanfila“ počeli su tradicionalnom „Budilicom“ trubača ispred vidikovca u Vranjskoj Banji.

Tokom manifestacije, organizovani su takmičenje u spremanju starih jela, dečji maskenbal i šahovski turnir.

U muzičkom delu nastupili su i KUD „Vrelo“ iz Vranjske Banje i trubački orkestar Dejana Avdića.

U samom finalu „Dana karanfila“, nakon izbora za „Mis karanfil devojče“, posetioce je na platou kod restorana „Kosovo“zabavljala pop dens grupa „Trik FX“.

 

    

    

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane grada Vranja u okiru medijskog projekta "Informisanje građana u službi javnog interesa". Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav grada Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: