Lagani pad broja HOSPITALIZOVANIH u kovid bolnicama u Vranju i Surdulici

Lokalne vesti - Petak 17.07.2020 - 12:16

Prema zvaničnim podacima Kliničkog centra Niš, u kovid bolnicama u Vranju i Surdulici registruje se lagani pad broja hospitalizovanih pacijenata obolelih od Covid-19.

Najveći broj hospitalizovanih bio u utorak FOTO: Getty Images Najveći broj hospitalizovanih bio u utorak FOTO: Getty Images
Prema jučerašnjem izveštaju, u četiri kovid bolnice u ZC Vranje, ukupano je hospitalizovano 185 pacijenata, od kojih njih 90 ima potvrđeno prisustvo virusa.
 
U ZC Surdulica, u kovid bolnici trenutno je hospitalizovano 58 pacijenata, a kod 49 je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.
 
Najveći broj hospitalizovanih je bio u utorak, kada je objavljeno da se u kovid bolnicama u Vranju leči 197 pacijenata, da bi u sredu taj broj opao na 188.
 
U Surdulici, od ove bolesti se u utorak lečilo 63, a u sredu 62 pacijenta.
 
U kovid objektima Kliničkog Centra Niš, na dan 16. jula, hospitalizovano je ukupno 337 pacijenata, od kojih je 118 sa potvrđenim virusom.
 
- Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 13 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, tri pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid-19 je preminulo - saopšteno je u četvrtak popodne iz KC Niš.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: