Lekovi za smirenje u TOALETU AUTOBUSA

Lokalne vesti - Utorak 13.03.2018 - 07:46

Vranje - Carinici su u nedelju kasno uveče na ulazu graničnog prelaza Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 22.000 tableta, mahom lekova za smirenje, po svemu sudeći namenjenih domaćem tržištu, saopštila je Uprava carina.

Niko se nije javio kao vlasnik lekova FOTO: Uprava carina Niko se nije javio kao vlasnik lekova FOTO: Uprava carina

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu skenerom izdvojen makedonski autobus koji saobraća na redovnoj liniji Ohrid - Beograd.

Na slici sa skenera uočene su nepravilnosti u toaletu autobusa, a detaljan pregled je pokazao da su sumnje carinika opravdane.

- Utvrđeno je da se u toaletu nalazi više od deset velikih kesa sa preko 800 kutija različitih lekova koje su bile prekrivene garderobom i praznim vrećama.

Među krijumčarenim lekovima preovladavaju lekovi za smirenje koji sadrže psihoaktivne supstance „Lexilium“„Apaurin“, „Lorsilan“, a u nešto manjim količinama ima i drugih medikamenata, tableta „Fero-folic“, „Ataraex“, „Ditropan“, masti „Airol“ i „Emla“, kao i antibiotika u spreju „Vioplex-T“
– stoji u saopštenju Uprave carina.

Kako se niko od putnika nije javio kao vlasnik skrivenog tovara, zaplenjeni lekovi i vozač autobusa predati su u dalju nadležnost policiji i tužilaštvu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: