Leskovčanka MOTOCIKLOM sletela sa puta

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.07.2020 - 10:29

U subotu popodne, kod Promaje na Vlasini se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna žena zadobila teške telesne povrede.

Izgubila kontrolu nad mašinom FOTO: ilustracija/Profimedia Izgubila kontrolu nad mašinom FOTO: ilustracija/Profimedia
Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila u subotu, oko 15:20 časova kod mesta poznatog kao Promaja kod Vlasinskog jezera.
 
Žena stara 43 godine je, upravljajući motociklom „Honda“ leskovačkih tablica, izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta.
 
Prva medicinska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, nakon čega je upućena na dalje lečenje u bolnicu u Leskovcu.
 
Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici policije u Surdulici.
 
Inače, na području Policijske uprave u Vranju, proteklog vikenda su registrovane četiri saobraćajne nezgode
 
Jedna osoba je zadobila teške, a dve lake telesne povrede. Tri lica su zdržana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: