Lokalni parlament odobrio projekat JAVNO PRIVATNOG PARTNERSTVA za JAVNO OSVETLJENJE GRADA

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.09.2021 - 10:47

Na današnjoj sednici Skupštine grada, odbornici su, između ostalog, usvojili Odluku o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva u sistemu javnog osvetljenja na teritoriji grada.

Gradonačelnik obrazlaže odluku FOTO: vranje.org.rs Gradonačelnik obrazlaže odluku FOTO: vranje.org.rs
Odluku je obrazložio  gradonačelnik Slobodan Milenković, rekavši da se projekat javno-privatnog partnerstva odnosi na javno rasvetu, odnosno unapređenje sistema javnog osvetljenja na teritoriji grada Vranja.  
 
- Formiran je stručni tim, koji će nakon usvajanja ove odluke pristupiti izradi projekta
 
Ovim projektom, postojeći sistem javnog osvetljenja u gradu biće modernizovan sa ciljem da se postigne bolja energetska efikasnost, ostvari ušteda u potrošnji električne energije i postignu poboljšanja u smislu zaštite životne sredine - istakao je gradonačelnik. 
 
Nakon toga, zeleno svetlo gradski parlament dao je i na Izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. godinu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: