Lom među vranjskim demokratama

Lokalne vesti - Utorak 04.02.2014 - 10:19

Više članova DS-a u Vranju najavilo je napuštanje Gradskog odbora te stranke i prelazak u novi demokratski blok Borisa Tadića.

odbor DS u Vranju odbor DS u Vranju


Tu informaciju potvrdio je potpredsednik GrO u prethodnom sazivu DS Nebojša Trajković koji će, kako je kazao, predvoditi grupu od desetak operativaca u formiranju nove stranke u Vranju.

– Definitivno je ta informacija tačna, a sada mogu da kažem i da je zvanična. S obzirom da neki od nas u utorak nismo u Vranju, DS ćemo napustiti najverovatnije u sredu ili četvrtak.

Oko sebe imam desetak operativaca koji će sa sobom povesti od 30 do 50 ljudi, što znači da u startu mogu da računam na najmanje 300 do 400 članova.

Već duži period se ne slažemo sa stavovima postojećeg DS, tako da smo rešeni da podržimo Borisa Tadića i ako sve bude kako treba, oformićemo GrO njegovog budućeg demokratskog bloka – kaže Trajković i dodaje da će budući odbor gde će on biti predsednik strogo voditi računa oko odabira članova i stranačkih funkcionera.

– Strogo ćemo voditi računa koga ćemo sve imati u odboru.

Želim da sastavim sjajnu ekipu koja će moći da napravi neku dobru priču u Vranju. Sada imamo zaokruženu celu infrastrukturu, ali još uvek neke stvari nisu iskristalisane.

Čekamo i na odluku potpredsednika GrO Igora Andonova koji je otprilike na našoj talasnoj dužini, ali još uvek nije odlučio u potpunosti da li da napusti stranku i krene sa nama ili da ostane tu gde je sada – kaže Trajković.

Potpredsednik GrO DS u Vranju Igor Andonov rekao je šaljivim tonom da je „još uvek član Demokratske stranke, ali još koji sat“.

Kako je kazao, razmišlja o svemu, a o odluci koju će doneti vezanu za njegovu dalju političku karijeru, javnost će biti obaveštena u sredu, eventualno četvrtak.

Inače, u Gradskom odboru vranjskih demokrata nisu želeli da komentarišu najavu odlaska članova okupljenih oko Trajkovića. Ta odluka je, kako smatraju, „nebitna za dalje funkcionisanje stranke u Vranju“.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: