Ludo i brzo: BREJKERSI dolaze na Overload

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.05.2019 - 10:43

Partibrejkers, jedna od najvećih i najpopularnijih rok grupa na ovim prostorima, nastupiće u subotu, 27. jula na ovogodišnjem „Overload“ festivalu u Vladičinom Hanu.

Rok spektakl u najavi FOTO: Romana Slačala/Promo Rok spektakl u najavi FOTO: Romana Slačala/Promo
Brejkersi su poslednji put na jugu Srbije nastupili 2010. godine na manifestaciji „Stari dani“ u Vranju, pa nema sumnje da će privući pažnju ovdašnjih ljubitelja rok muzike.
 
Najveća novina na ovogodišnjem, šestom po redu „Overloadu“ je to što od ove godine festival traje tri dana, od 26. do 28. jula.
 
Prvi dan, 26. jul biće rezervisan za ljubitelje elektro i rep muzike, kaže organizator festivala, Zoran Cvetković.
 
- Izašli smo u susret mnogobrojnim zahtevima za više ovakvih sadržaja na „Overloadu“ koje smo dobijali tokom ovih šest godina.
 
Program smo kreirali u saradnji sa učeničkim parlamentom hanske Gimnazije, a imena izvođača ćemo saopštiti kada svi ugovori budu potpisani – kaže Cvetković.
 
On dodaje da će ove godine veća pažnja biti poklonjena pratećim sadržajima koji bi trebalo da zaokupe pažnju kampera na Sportskom centru „Kunjak“ u Vladičinom Hanu.
 
Neće izostati tradicionalni moto skup i bajkerske igre, a u okviru pratećeg programa organizatori najavljuje i nova iznenađenja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: