Magla svuda, magla oko nas: Apel Puteva Srbije SVIM VOZAČIMA

Lokalne vesti - Petak 17.01.2020 - 09:42

Vranje - JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni zbog magle i smanjene vidljivosti na gotovo svim putnim pravcima u Srbiji.

Vidljivost kod Vranja smanjena do 50 metara FOTO: File Photo Vidljivost kod Vranja smanjena do 50 metara FOTO: File Photo
Zbog magle je vidljivost na deonici autoputa „Miloš Veliki“ od Surčina do Obrenovca, kao i na Ibarskoj magistrali na prevoju Rušanj smanjena do 50 metara.
 
Na deonicama autoputa E-75 vidljivost je smanjena do 150 metara od petlje Velika Plana do petlje Dobanovci, kod petlje Pečenjevac do 50 metara, kod petlje Grdelica do 150 metara i od Pavlovca do petlje Vranje do 50 metara.
 
JP „Putevi Srbije" apeluje na vozače da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu, da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na putu, kao i da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima.
 
Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6:00 i 18:00 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku: http://www.putevi-srbije.rs/index.php/izveštaj-zimske-službe.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: