MANIĆ: JS sve što obeća, to i ispuni

Lokalne vesti - Utorak 19.11.2019 - 13:47

Angažman i rezultati jedne stranke uvek mogu biti bolji, ali da je za to potrebna saradnja svih koji vrše vlast u ovom gradu, ocenio je Dejan Manić, predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju i jedan od potpredsednika ove stranke.

Dejan Manić. Foto: S.Tasić/OK Radio Dejan Manić. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Kada smo ulazili u vladajuću koaliciju na lokalu obećali smo da ćemo se potruditi da maksimalno dobro radimo svoj posao i da budemo u službi naših sugrađana, nadam se da smo u tome u dobrom delu uspeli - kaže Manić.

On je kao primer naveo JU Narodni univerzitet, koja ima urađenu građevinsku dozvolu za adaptaciju i sanaciju prostora u kome funkcioniše.

- Postoje smetnje objektivne prirode za realizaciju projekta. Ta građevinska dozvola, koju ustanova poseduje, nije upotrebljena jer nisu dobijena sredstva iz Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Takođe, kada je reč o Turističkoj organizaciji Vranje, još 2014. godine
pripremljena je celokupna dokumentacija za legalizaciju Planinarskog doma na Besnoj kobili.

Međutim, prošle godine ispostavilo da je iz Gradske uprave nestala papirologija vezana za taj dom, odnosno da je tamo nema
- pojašnjava Manić.

On je dodao da je za Planinarski dom sve do detalja bilo spremno, da je urađena čak i PP zaštita.

- Kada smo prošle godine ušli u zajednički projekat prekogranične saradnje sa partnerom iz Bugarske, za proširenje kapaciteta i unapređenje uslova za boravak u Planinarskom domu, došlo se do kraja pripreme papirologije.

Kada je zatražena građevinska dozvola, računajući da je to formalnost jer smo još 2014/2015.
predali sve za legalizaciju, naišli smo na zid.

U Gradskoj upravi nam je rečeno da ta dokumentacija uopšte ne postoji.

Morali smo da pribegnemo planu B,
da menjamo projekat, aplicirali i sa njim, međutim bugarski partner nije mogao da se dokumentacijom prilagodi novom projektu i tu nismo prošli
- kaže Manić.

Manić je podsetio da je Jedinstvena Srbija poznata po tome da sve što obeća, to i ispuni, osvrćući se na nedavno obećanje da će se ova politička partija istrajno zalagati da građani Vranja imaju besplatan javni prevoz.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: