Manifestacija "Oko arhitekture" u petak u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 21.02.2024 - 10:26

U organizaciji Društva vranjskih arhitekata i saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije - RC Niš, u periodu od 23.02.2024. – 01.03.2024. godine, održaće se manifestacija "Oko arhitekture".

Foto:Logo Foto:Logo
Cilj manifestacije je podizanje svesti o značaju arhitekture i građene sredine za život svakog pojedinca, a sve u skladu sa nedavno donetom Nacionalnom arhitektonskom strategijom. 
 
Tema ovogodišnje manifestacije je "Savremeno stanovanje".
 
Tim povodom biće predstavljena gostujuća izložba:
 
„Stanovanje - Housing 2023“- međunarodna izložba savremenog stanovanja u organizaciji Katedre zgrade za stanovanje Građevinsko- arhitektonskog fakulteta u Nišu i Klastera urbanog planiranja, smotra aktuelnih arhitektonskih ostvarenja koja su primeri dobre projektanske prakse i promišljanja na temu stanovanja.
 
Tokom trajanja manifestacije "Oko arhitekture", izložbu će upotpuniti prateći program sastavljen od: stručnih predavanja i prezentacije sponzora iz oblasti građevinske industrije.
 
Manifestaciju podržali Grad Vranje i Narodni muzej u Vranju.
 
Svečano otvaranje je zakazano za petak 23. februara 2024. godine sa početkom u 18 časova u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: