MASOVNA TUČA na lokalnom fudbalskom turniru

Lokalne vesti - Četvrtak 16.08.2018 - 07:38

Vranje - Na turniru u malom fudbalu u Levosoju u sredu uveče došlo je do masovne tuče tokom utakmice između ekipa Nesalce i Limarija Nisić.

Nije se znalo ko koga udara FOTO: Bujanovačke Nije se znalo ko koga udara FOTO: Bujanovačke
Prema svedočenju očevidaca koja prenosi portal Bujanovačke, do incidenta je došlo kada je golman ekipe Limarija Nisić uhvatio loptu a protivnički igrač ga zakačio u trku.
 
Golman je odreagovao, što je bio znak da pritrče igrači obe ekipe, ali i navijači od kojih jedan udara golmana Limarije i baca ga u ogradu
 
Ulaze i ostali navijači i ne zna se ko koga udara - priča za Bujanovačke očevidac događaja.
 
Tuča je potrajala nekoliko minuta, a ovaj svedok incidenta navodi i da je u publici bilo i roditelja sa decom.
 
- Meštani su ogorčeni jer se na ovom turniru svake godine dešavaju slični incidenti - kaže on i dodaje da tokom tuče na terenu lokalne škole nije bilo policije.
 
- Nekoliko policajaca bilo je tu oko 20 sati, posedeli su neko vreme i otišli, ali nisu bili tu kad je izbila tuča koju su smirili pribrani ljudi iz obe ekipe i publike – kaže očevidac tuče.
 
Utakmica je zbog tuče prekinuta pri rezultatu 5:3 za Limariju Nisić koju čine Srbi iz nekoliko sela oko Bujanovca, dok za Nesalce nastupaju Albanci iz ovog sela bujanovačke opštine.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: