Masovne smene u ZC Vranje

Lokalne vesti - Petak 20.12.2013 - 21:15

U Zdravstvenom centru u Vranju došlo je do velikih kadrovskih promena, nezvanično saznaje OK Radio.

Zdravstveni centar Vranje Zdravstveni centar Vranje

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, vršilac dužnosti direktora ZC Vladimir Stamenković predložio je novi tim saradnika, iako je pre samo petnaestak dana, prilikom imenovanja na tu funkciju za OK Radio rekao da niko neće biti smenjen, niti da će neko od zaposlenih da dobije otkaz.

 

Za svog zamenika predložio je doktora Čedomira Stanimirovića, novi upravnik Bolnice biće internista Zvonimir Đorđević, a za njegovog zamenika, doktor Vlada je predložio Anđelku Stošić.

 

Upravnik Doma zdravlja ostaje Nenad Mladenović koji će imati dva pomoćnika, Gorana Popovića i Srđana Tomića.

 

Pomoćnici direktora Zdravstvenog centra biće Mladen Kostić, Dušan Aleksić, Nebojša Stošić, Goran Stanković, Miroljub Stanković i Dobri Stošić.

 

Iz Zdravstvenog centra je potvrđeno da ima kadrovskih promena, ali imena nisu saopštena. Kako je najavljeno, rešenja za nove funkcije biće uručena u ponedeljak.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: