Mihaeli stipendija IT akademije

Lokalne vesti - Četvrtak 05.08.2021 - 10:37

Mihaela Milenković, đak generacije Gimnazije Bora Stanković, dobitnica je prestižne stipendije za školovanje na IT akademiji.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Zahvaljujući uspešnom partnerskom društvu LINKgroup i Fondaciji Nj.K.V. prestolonaslednika Aleksandra, tokom protekle četiri godine đacima generacije iz Srbije i Republike Srpske dodeljeno je ukupno 105 programa besplatnog školovanja na IT akademiji.

Specijalna komisija u konkurenciji od više od 600 generacija đaka odabrala je 40 najboljih kandidata u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima.


“Mihaela će biti u mogućnosti da odabere jedan od ukupno šest smerova koji će pohađati.

Ističe da joj ovo priznanje mnogo znači, jer u najboljem svetlu predstavlja njenu školu, grad i nju samu.


Još jednom potvrdila da izbor za đaka generacije podrazumeva celovitu i svestranu ličnost u sticanju znanja i osvajanja prestižnih nagrada na svim poljima.

Njen uspeh prepoznale su i druge institucije koje pružaju podršku najboljim učenicima, tako da ova prestižna nagrada Mihaelu svrstava u red najboljih učenika Srbije i Republike Srpske”, navode iz Gimnazije.


Svečano uručenje ovih nagrada planirano je za septembar 2021. godine na Belom dvoru.

S ciljem pružanja pomoći za dalje usavršavanje u obrazovanju tokom poslednjih godina dodeljeno je 40 besplatnih školovanja na ITAcademi, koje će izabrati đake moći da posežu online, putem interneta, pomoću najsavremenijih platformi za učenje na daljinu.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Verica
05.08.2021. , 14:19
Čestitam Mihaela. Sve si to zaslužila. BRAVO!