MIHAJLOVIĆ: Mi gradimo puteve!

Lokalne vesti - Sreda 13.06.2018 - 07:06

Vranje - Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, prilikom obilaska radova na Koridoru 10, izjavila je da, dok Vlada gradi auto-puteve, neki drugi imaju posao da sve to blokiraju.

Visoka državna delgacija prilikom ranije posete Koridoru 10. Foto: S.Tasić/OK Radio Visoka državna delgacija prilikom ranije posete Koridoru 10. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Posao Vlade Srbije je da gradi auto-puteve, da spaja našu zemlju sa Evropom i regionom.

Neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju.

I u tome se razlikujemo - rekla Mihajlovićeva, obilazeći radove na izgradnji auto - puta kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina - Vladičin Han.

Ona je naglasila je da to nisu samo putevi i mostovi koji će biti napravljeni, već da oni predstavljaju i korak ka novim investicijama, s obzirom da je za investicije potrebna razvijena infrastruktura.

- To doprinosi otvaranju novih radnih mesta i boljem životnom standardu. Želimo autoputevima da spajamo Srbiju sa regionom kako bi se povezali sa Evropom, a to znači bolji život za sve građane - istakla je Mihajlovićeva.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: