Mihajlović: Vranje je lokalna samouprava ZA PRIMER

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.02.2020 - 13:58

U okviru svoje posete Vranju, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je završne radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Ministarka u obilasku stanova za pripadnike službi bezbednosti FOTO: vranje.org.rs Ministarka u obilasku stanova za pripadnike službi bezbednosti FOTO: vranje.org.rs
Pre godinu dana ovde nije bilo ničega, a sada je to zgrada sa stanovima koji se uređuju i očekujemo da krajem marta podelimo i prve ključeve, rekla je ministarka Zorana Mihajlović.
 
U Vranju se završava 186 stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a ima preko 200 prijava.
 
- Vranje ima auto-put koji je tako dugo čekalo, Vranje je grad koji završava svoju komunalnu infrastrukturu, Vranje je prvi grad u zemlji koji je uredio sve što je potrebno za stanove i prvi grad koji će dati ključeve pripadnicima snaga bezbednosti.
 
Vranje je zaista primer kako može da funkcioniše jedna lokalna samouprava i zato mi je drago što sam danas ovde - kazala je ministarka Mihajlović.
 
U nastavku svoje posete Vranju, ministarka Zorana Mihajlović je označila početak radova na izgradnji Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Djoka
12.02.2020. , 09:56
dal je ova slepa?