Milenković čestitao DAN VOJSKE

Lokalne vesti - Četvrtak 23.04.2020 - 12:07

Povodom 23. aprila, Dana vojske Srbije, svim starešinama i pripadnicima VS čestitku je uputio gradonačelnik Slobodan Milenković, sa saradnicima.

"Vojska i lokalna zajednica i danas na istom zadatku" FOTO: D. Ristić/OK Radio
U čestitki se ističe da je Vojska Srbije oduvek bila oslonac naše države.  
 
Odnos lokalne zajednice i Vojske na najvišem je nivou, a ja verujem i znam da će tako biti i ubuduće, napisao je gradnačelnik. 
 
- I u ovim teškim vremenima, kada je svet u svakodnevnoj borbi sa globalnom epidemijom, Vojska Srbije i lokalna samouprava zajedno su na istom zadatku. U misiji očuvanja zdravlja i života naših sugrađana. 
 
Ujedinjeni istim ciljem, jedinstveni i odlučni, prebrodićemo sve nevolje, prevazići sva iskušenja, kako bi sačuvali naš narod i državu
 
Svet zaista pripada hrabrima, a vi, pripadnici Vojske Srbije, pravi ste primer ovog vrhunskog ideala. Srećan vam Dan i živeli! - navodi se u čestitki gradonačelnika Slobodana Milenkovića.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: