Milenković i Stajić obišli ZZJZ i APOTEKU VRANJE

Lokalne vesti - Subota 21.03.2020 - 02:16

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i pomoćnik gradonačelnika dr Aleksandar Stajić obišli su Zavod za javno zdravlje u Vranju i Apotekarsku ustanovu.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

- Želeli smo da se sretnemo sa zdravstvenim radnicima i to u njihovom radnom okruženju.  

Svima je podrška veoma važna,
a posebno u ovako specifičnim trenucima, kao što je ova.

Zato će lokalna samouprava uvek biti uz njih i podržati ih na sve moguće načine
- rekao je gradonačenik ovom prilikom.

Osim epidemioloških službi u ZZJZ, gadonačenik i njegov pomoćnik obišli su i kol centre gde su angažovani mladi lekari koji su primljeni u okviru projekta “Unapređenje dostupnosti zdravstvene zaštite na primarnom nivou i farmaceutske zaštite'', koji finansira i sprovodi Grad Vranje.

U Apoteci Vranje gradonačelnik dr Milenković i pomoćnik dr Stajić obišli su laboratoriju u kojoj se pripremaju gelovi za dezinfekciju i uverili se da farmaceuti i tehničari i u ovoj zdravstvenoj ustanovi daju sve od sebe da se što veći broj Vranjanaca snabde neophodnim sredstvima za dezinfekciju.

- Dobro je to što su naši sugrađani disciplinovani i strpljivo, na propisnom odstojanju, čekaju na spoljašnjem šalteru apoteke kako bi se snabdeli neophodnim medikamentima - rekao je gradonačelnik.

Zdravstvenim radnicima veoma znači podrška lokalnog rukovodstva na koje mogu da se oslone u borbi protiv ove pošasti koja je zadesila čovečanstvo.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nemanja
21.03.2020. , 14:05
Dobro da ze Aca Stajic negde pojavio. 5 dana nije bio na poslu, al dosao da se slika. I to je nesto!