Milenković na MUZIČKOM PRIJEMU u Nišu

Lokalne vesti - Četvrtak 17.05.2018 - 12:32

Povodom promocije najvećeg dečjeg muzičkog takmičenja u našoj zemlji „Srbija u ritmu Evrope“, gradonačelnik Niša Darko Bulatović je organizovao prijem za ambasadore evropskih zemalja i predstavnike gradova i opština u Srbiji kojem je prisustvovao i gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković.

Zajednički snimak ispred niške Gradske kuće FOTO: vranje.org.rs Zajednički snimak ispred niške Gradske kuće FOTO: vranje.org.rs
Niš je ovogodišnji domaćin takmičenja, koje će biti održano 17. juna, a Vranje će predstavljati učenice Emilija Mišić i Mila Nikolić, koje će svoje numere pevati na portugalskom jeziku
 
Nastup će biti emitovan uživo na kanalu Prve srpske televizije, a nagrada za pobednika je polovina prikupljenog novca od SMS glasanja, koja ide u budžet grada i biće namenjena poboljšanju uslova u školama. 
 
Glasanje za predstavnice našeg grada moguće je od 1. juna, slanjem poruke PESMA (razmak) 17 na broj 1557.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: