Milenković u Hajatu na Skupštini NALED-a

Lokalne vesti - Utorak 24.04.2018 - 10:05

U Beogradu u hotelu „Hajat“ se u utorak održava 12. godišnja Skupština Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), u čijem radu učestvuje i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Gradonačelnik Milenković među 300 učesnika zasedanja FOTO: . Ristić/OK Radio Gradonačelnik Milenković među 300 učesnika zasedanja FOTO: . Ristić/OK Radio
Na velikom zasedanju privatnog, javnog i civilnog sektora, oko 300 učesnika sagledaće ostvarene rezultate i strateške ciljeve Nacionalne alijanse za naredne četiri godine i definisati reformske prioritete za 2018/19. godinu. 
 
Svečanom delu Skupštine prisustvovaće predsednica Vlade Ana Brnabić, ambasador Nemačke Axel Dittmann, šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici, direktor Evropske investicione banke za Jadranski region Miguel Morgado i resorni ministri.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
roger.010@sbb.rs
24.04.2018. , 16:05
NALED je samo jedna od brojnih Soros-NVO ciji zadatak je da se Srbija kolonizira, kontrolise i potpuno podredi interesima liberalne korporativne mafije.