Miloje: Prelep ambijent u Vranju, rezultat realan

Lokalne vesti - Sreda 17.10.2018 - 15:43

Treneri Crvene zvezde i Dinama iz Vranja su se složili da je izvanredna atmosfera na stadionu „Jumka“ u Vranju najjači utisak nakon odigranog meča šesnaestine finala Kupa Srbije.

Čestitke: Zvezdi za rezultat, Dinamu na gostoprimstvu FOTO: D. Ristić/OK Radio Čestitke: Zvezdi za rezultat, Dinamu na gostoprimstvu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Crvena zvezda je bez većih problema savladala ekipu Dinama sa 2:0, a nakon meča su Vladan Milojević i Dragan Antić Recko podelili utiske sa novinarima.
 
Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde je istakao veoma lep ambijent u kojem je odigrana utakmica i poruka koja je poslata srpskoj fudbalskoj javnosti.
 
- Iskreno, nisam ovako nešto očekivao i mogu da kažem jedno veliko hvala Dinamu, gradu i Vranjancima na prelepom ambijentu.
 
Prvi put sam u Vranju i Zvezda takođe prvi put igra ovde, tako da bi pozvao sve Vranjance da podrže svoj klub što više mogu.
 
Pohvale domaćinu idu i za teren koji je pripremljen na fenomenalan način – rekao je Milojević poželevši kolegi Draganu Antiću mnogo uspeha u daljem radu i što duže učešće u Super ligi Srbije.
 
Milojević je zadovoljan onim što je Zvezda pružila u Vranju i rezultat ocenio realnim.
 
- Dinamo je pružio onoliki otpor koliki je mogao u ovom trenutku, ali smo mi bili dominantni i diktirali smo tempo utakmice – ocenio je on.
 
Trener Dinama Dragan Antić se zahvalio Milojeviću na lepim rečima i još jednom istakao da je utakmica sa evropskim i svetskim šampionom velika stvar za Vranje.
 
- Ja sam presrećan što smo ugostili Zvezdu na na našem stadionu a ne u Surdulici.
 
Ovo je za mene bila više revijalna, prijateljska utakmica, jer smo sa Zvezdom u izvanrednim odnosima - istakao je Antić
 
Recko je takođe izrazio zadovoljstvo atmosferom i brojem gledalaca, dodajući da je ispred stadiona ostalo još oko 1.000 ljudi.
 
- Zvezda je za nas preveliki zalogaj, nismo se ni nadali nekom iznenađenju.
 
Mnogo su jači od nas i ja im čestitam na pobedi.
 
Nismo ulagali maksimalne napore jer smo se čuvali za najvažniju bitku u nedelju protiv Bačke Palanke – ukazao je Antić i Milojeviću poželeo mnogo sreće u nastavku Lige šampiona.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: