Ministar koji je ujedinio albanske stranke u poseti Bujanovcu i Preševu

Lokalne vesti - Utorak 09.06.2020 - 11:13

Vršilac dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Albanije Gent Cakaj, čovek koji je uspeo da ujedini albanske partije za republičke izbore u Srbiji, posetiće ove nedelje Bujanovac, Preševo i Medveđu, pišu Bujanovačke.

Drugi dan posete Cakaj je posvetio Bujanovcu FOTO: D. Ristić/OK Radio Drugi dan posete Cakaj je posvetio Bujanovcu FOTO: D. Ristić/OK Radio
U agendi koju je objavio Nacionalni savet Albanaca (NSA) navodi se  da će Cakaj u sredu boraviti u Preševu, gde će se sastati sa potpisnicima Sporazuma o učešću na parlamentarnim izborima sa listom „Albanska demokratska alternativa – Ujedinjena dolina“.
 
U Preševu će minister Cakaj imati sastanak i predsednikom opštine Šćiprimom Arifijem , posetiće Srednju školu, „Skenderbeg“, industrijski park i razgovarati sa građanima.
 
Drugi dan posete Cakaj je posvetio Bujanovcu.
 
Jutro će početi radnim sastankom sa predsednikom opštine Šaipom Kamberijem, nosiocem zajedničke albanske liste, a nastaviti susretom sa predsednikom NSA-a Ragmijem Mustafom.
 
Ministar će posetiti i Srednju školu „Sezai Suroi“, Odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice i kancelariju OEBS-a.
 
Trećeg dana posete boraviće u Medveđi, gde će se, pored ostalih,  sastati sa albanskim odbornicima u lokalnoj skupštini.
OK Radio, Bujanovačke

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: