Ministarka otvorila radove na KOLEKTORU (VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.09.2018 - 09:53

Vranje - Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović prisustvovala je početku radova na izgradnji kolektora za otpadne vode, koji se u Vranjskoj Banji gradi u okviru programa sa nemačkom razvojnom bankom KfW.

Mihajlović: Važno da se u Srbiji ravnomerno ulaže FOTO: S. Tasić/OK Radio Mihajlović: Važno da se u Srbiji ravnomerno ulaže FOTO: S. Tasić/OK Radio
Početak radova je, simbolično, označen polaganjem prve cevi na gradilištu u ulici Južnomoravskih brigada, preko puta stadiona „Železničar“ 
 
Minstarka Zorana Mihajlović je, u prisustvu najvišeg rukovodstva Grada Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja, istakla važnost izgradnje jednog ovakvog objekta.
 
- Veoma je bitno da se u Srbiji ravnomerno ulaže kako bi se svi regioni razvijali podjednako.
 
Izgradnja kolektora je veoma važno za Vranjsku Banju i Vranje, jer to znači otvaranje novih radnih mesta, ali i razvijanje turističkih potencijala – rekla je ministarka.
 
Nakon toga, Mihajlovićeva će obići radove na izgradnji deonice auto-puta na Koridoru 10, Srpska kuća-Levosoje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: