Ministarka Popović uručila pakete deci i posteljine ZC Vranje

Lokalne vesti - Petak 08.12.2023 - 16:33

Ministaraka pravde Maja Popović uručila je pakete višedetnim porodicama, kao i donaciju u vidu peškira i posteljina Zdravstvenom centru Vranje.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Pomoć je uručena u prostorijama Eparhije vranjske.

Popovićeva je istakla da ima čast da se susretne sa građanima koji su došli, kao i da uruči pomoć ZC Vranje, a sve u duhu zajedništva i vere.


- U tom smislu želeli smo da pomislimo prvo na one koji su bolesni, na Zdravstveni centar i njima da pomognemo, kao i da dodelimo poklone našoj dečici.

Nije to velika vrednost, ali je bitno da se u ovim teškim vremenima setimo jedni drugih, setimo onih koji su najugroženiji i kojima je naša pomoć najpotrebnija.


U okviru Ministarstva pravde je i Uprava za saradnju sa verskim zajednicama, ali i Uprava za rukovođenje oduzetom imovinom koja je stečena tokom vršenja krivičnog dela.

I u tom smislu, mi smo u mogućnosti da pomognemo.


Podržavamo sve projekte crkve, podržavamo sve ono što naša pravoslavna crkva propagira
– kaže Popovićeva.

Pored predstavnika Eparhije vranjske, događaju su prisustvovali i Nataša Stojiljković, upravnica vranjske bolnice, kojoj je uručena donacija, kao i Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu saobraćaja i infrastrukture.

Inače, pakete je dobilo 17 dece, a ZC je uručeno 150 posteljina i 600 peškira. 

Foto Galerija

Ministarka Popović, Eparhija vranjska

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Јелена
08.12.2023. , 16:03
Свели сте цркву на изборну јединицу