Mladenović - "Vlast u Hanu nije promenjena!"

Lokalne vesti - Utorak 15.10.2013 - 13:37

Vranje - Još uvek nema nove koalicije u Vladičinom Hanu, iako je iz tamošnje skupštinske službe informisanja saopšteno da je SPS izašao iz vlasti.

Goran Mladenovic Goran Mladenovic

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović za OK Radio kaže da on sa koalicionim partnerima nije razgovarao o promeni strukture koalicije i da su prvobitne informacije o izlasku SPS-a iz vlasti verovatno posledica izrevoltiranih članova te partije zbog smene predsednika Skupštine Miljana Stojanovića.

 

– Umesto dosadašnjeg predsednika iz SPS-a, postavili smo Danijelu Popović iz DS-a. Ako su oni to shvatili kao izlazak iz vladajuće koalicije, neka bude tako.

 

Po meni, do toga nije došlo jer ni sa kim na tu temu nisam razgovarao – kaže Mladenović i dodaje da dalji opstanak socijalista kao deo vlasti, zavisi sada isključivo od njih.

 

Mladenović priča i da je DS ušao u vlast, ako postavljanje demokrate na mesto predsednika Skupštine to označava.

 

Kako se saznaje, centrale naprednjaka i socijalista nisu obaveštene o dešavanjima na političkoj sceni u Vladičinom Hanu, a Mladenović veruje da će imati podršku iz Beograda, jer kako kaže, sve promene dešavaju se za dobrobit građana. 

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: