Mladi iz Vranja dobiće omladinske kartice za popuste

Lokalne vesti - Petak 01.07.2022 - 12:39

Kancelarija za mlade grada Vranje raspisala je javni poziv ustanovama, preduzećima i firmama iz privatnog sektora, kako bi učestvovali u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji grada Vranja.

Foto:OK radio,S.Tasić Foto:OK radio,S.Tasić
Ukoliko se ustanove, preduzeća i firme kojima je Kancelarija za mlade uputila Javni poziv, odazovu do 10. jula , mladi iz Vranja dobiće omladinske kartice kojima će ostvariti popuste i olakšice na robu i usluge. 
Pravilnik o načinu korišćenja usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji Vranja usvojili su gradski većnici sredinom meseca, a povlastice će moći da koriste mladi uzrasta od 15 do 30 godina.
Cilj omladinskih kartica je motivisanje mladih sugrađana sa teritorije grada da se što više uključuju u kulturna, sportska dešavanja i slobodne aktivnosti u gradu i na taj način doprinesu kvalitetnom razvoju društvene sredine i okoline - kažu iz Kancelarije za mlade.
Svi oni koji su zainteresovani za takvu vrstu saradnje prijavu na Javni poziv mogu podneti lično ili poštom Kancelariji za mlade Grada Vranja na pisarnici Gradske uprave, u Ulici Kralja Milana broj 1.
Poslednji dan za prijavu je 10. jul, a nakon toga će se znati koje kategorije usluga će obuhvatati popusti.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj 063/408-751 ili putem mejla kzm.vranje@gmail.com .
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: