MLADI PAR autom upao u JEZERO

Lokalne vesti - Utorak 13.10.2020 - 11:07

Mladić star 21 godinu je zadobio lake, a godinu dana mlađa devojka teške telesne povrede kada su automobilom sleteli u Oraovičko jezero.

Oraovičke stene, neposredno ispred jezera FOTO: S. Tasić/OK Radio Oraovičke stene, neposredno ispred jezera FOTO: S. Tasić/OK Radio
Prema informacijama iz Policijske uprave Vranje, saobraćajna nezgoda se dogodila u ponedeljak oko 16 časova, na lokalnom putu Oraovica – Bukovac.
 
Vozač „škode oktavije“ (21) iz okoline Preševa je iz, za sada nepoznatih razloga, prešao na levu stranu kolovoza, nakon čega je vozilo sletelo sa puta i upalo u Oraovičko jezero.
 
U tom trenutku na mestu suvozača je bila devojka stara 20 godina, takođe iz okoline Preševa.
 
Uspeli su da se izvuku iz jezera, nakon čega su preveženi u Dom zdravlja Preševo, odakle su transportovani u Zdravstveni centar Vranje.
 
Vozač je prošao sa lakšim, dok je devojka zadobila teške telesne povrede.
 
Na osnovu ovlašćenja Osnovnog javnog tužiulaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta su izvršili službenici saobraćajne policije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: