Mladić upao u strujno kolo na vozu, teško povređen

Lokalne vesti - Petak 28.01.2022 - 10:30

Jedan mladić teško je povređen sinoć kada ga udarila struja iz kontaktne mreže iznad pruge u železničkoj stanici „Ristovac“ kod Vranja, kada se popeo na jedan od železničkih kontejnera.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Infrastruktura železnice Srbije navodi u saopštenju da je hitna pomoć povređenog mladića prevezla najpre u Dm zdravlja u Vranju, da bi odatle tokom večeri bio transportovan u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

Železničari sa terena naveli su da se grupa mladića nalazila kraj teretnih vagona koji su se nalazili u železničkoj stanici, a da se jedan od njih popeo na kontejner, kako bi ga drug fotografisao.

Tom prilikom nesrećni mladić ušao je u strujno kolo kontaktne mreže i doživeo strujni udar.

Nakon nesreće, železnički saobraćaj na tom delu pruge prekinut je, a ponovo je uspostavljen u 20.30 časova.


U saopštenju se navodi da kroz kontaktnu mrežu iznad železničke pruge prolazi struja izuzetno visokog napona od 25 hiljada volti.

Infrastruktura železnice Srbije apelvoala je na građane da se ne penju na vagone, jer na taj način mogu da udju u strujno kolo i tako ugroze svoj život.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: