Mladići iz Hana i Surdulice stradali kod Tivta

Lokalne vesti - Subota 30.05.2020 - 10:04

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Kukuljina, kod Tivta, poginuli su D.K. (25) iz Surdulice i S.M. (20) iz Vladičinog Hana, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije, a prenosi telegraf.rs

Foto: OK Radio Foto: OK Radio

Nesreća se dogodila oko dva sata posle ponoći, a više detalja kako je do nje došlo policija nije saopštila, prenose Vijesti.

Naime, automobil "pežo 307" srpskih registracija, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrsnice - kružnog toka koju u tom mestu još od kraja prošle godine gradi Opština Tivat.


Automobil, koji se nesumnjivo kretao velikom brzinom, udario je u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrnici, a u silovitom udaru oba mladića koja su se u njemu nalazila ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Dvadesetogodišnji M. S. iz Vladičinog Hana podlegao je povredama na licu mesta, dok je drugi mladić - K.D. (25) iz Surdulice, sa teškim telesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru i na žalost, preminuo je na putu do nje.

Iz tivatske policije jutros su saopštili da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za upravljačem "pežoa".

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, uz prisustvo pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat.

- Tela stradalih u ovoj saobraćajnoj nesreći, biće transportovana u KBC Podgorica radi vršenja obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Od strane nadležnih veštaka biće sprovedena potrebna veštačenja, radi utvđivanja okolnosti i uzroka nastanka ove teške saobraćajne nezgode. Stradala lica imala su radne dozvole, po kom osnovu su i boravila u Crnoj Gori - saopštemo je jutros iz tivatske policije.

Veštačenje će pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom su se oni kretali pravinom na magistrali od aerodroma Tivat prema Kukuljini, odnosno relativno loša privremena saobraćajna i svetlosna signalizacija kojom je obeležen nailazak na radove na gradilištu raskrsnice.

 

OK Radio, Telegraf

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: