Na Pedagoškom fakultetu u Vranju Dan nauke i inovacija

Lokalne vesti - Subota 24.02.2024 - 09:35

Na Pedagoškom fakultetu u Vranju, u ponedeljak 26. februara od 12 časova, biće održan Deveti Dan nauke i inovacija, a u okviru nacionalnog projekta koji Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija sprovodi pod sloganom „Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija”. Dani nauke i inovacija otganizuju se u gradovima širom Srbije, sa ciljem podizanja svesti javnosti o značaju unapređenja i ulaganja u nauku, tehnološki razvoj i inovacije. U okviru skupa, predstavnici Fonda za inovacionu delatnost, Fonda za nauku i Centra za promociju nauke predstaviće sve aktuelne teme u oblasti nauke i inovacija kroz dinamičan sadržaj. Ova značajna inicijativa omogućiće posetiocima sveobuhvatni pristup informacijama u vezi sa programima podrške, izvorima finansiranja, poreskim olakšicama, resursima i infrastrukturom istraživačkog i inovacionog ekosistema, koji su stalno dostupni u okviru relevantnih institucija", navodi se u pozivu sa Pedagoškog fakulteta.

Foto: Promo Foto: Promo

Prisutnima će se na otvaranju obratiti i državni sekretar Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Miroslav Trajanović, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i dekanica Pedagoškog fakulteta u Vranju Dragana Stanojević.

Ok radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: