Na pijacama Ogledna stanica i Tekija dozvoljena PRODAJA IZ KAMIONA

Lokalne vesti - Petak 18.09.2020 - 11:03

JKP "Komrad" ponovo je apelovalo na prodavce poljoprivrednih proizvoda da, ukoliko nemaju zakupljene tezge na pijacama "Tekija" i "Bujkovski most", svoju robu rodaju na pijaci "Ogledna stanica".

Na svim pijacama obavezne mere zaštite od korona virusa FOTO: G. Mitić/OK Radio Na svim pijacama obavezne mere zaštite od korona virusa FOTO: G. Mitić/OK Radio
- Na pijaci "Ogledna stanica" ima dovoljno prostora za sve prodavce i neće im biti naplaćena pijačna taksa - kažu iz "Komrada".
 
Iz ovog javnog preduzeća dodaju da na ovoj pijaci ima i dovoljno parking mesta, a kupcima poručuju da mogu naći veliki izbor poljoprivrednih proizvoda.
 
Prodavci koji imaju veliku količinu robe, mogu da je prodaju i iz kamiona na pijacama "Tekija" i "Ogledna stanica", ukazuju nadležni iz "Komrada".
 
Oni takođe podsećaju prodavce da je vanpijačna prodaja strogo zabranjena i podsećaju sve kupce i prodavce da obavezno poštuju mere zaštite od korona virusa, odnosno da nose maske i drže međusobno rastojanje od dva metra.
 
Kontrolu i nadzor nad sprovođenjem donetih mera vršiće nadležni iz Komunalne inspekcije, Policijske uprave i Komunalne milicije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: