Na UMRLICI POKOJNICE optužbe na račun HITNE POMOĆI

Lokalne vesti - Četvrtak 08.03.2018 - 10:01

Vesna Zdravković Simović iz Vranja preminula je u svojoj 54. godini života, a kako piše na umrlicama kojima je oblepljen grad „zbog neblagovremene intervencije i nesavesnog rada dežurne ekipe hitne pomoći grada Vranja“.

Umrlica o Vesninoj smrti i vremenu sahrane. Foto: S.Tasić/OK Radio Umrlica o Vesninoj smrti i vremenu sahrane. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ovakav sadržaj umrlica nije praksa u Vranju, da se javnost osim o vremenu i mestu sahrane pokojnika obaveštava i o razlozima koji su doveli do smrti neke osobe.

Sahrana Vesne Zdravković Simović zakazana je za četvrtak 8. marta u 14 časova na Bunuševačkom groblju, a porodica je najavila da će izjave za medije davati kada se pribere od šoka koji ih je snašao.

- Izgubismo nama dragu Vesnu, suprugu, majku, sestru i tetku u svojoj 54. godini života i ostaviše nas da tugujemo za njom, a kao utehu da se večno sećamo njenog nasmejanog i vedrog lika - piše na umrlici.

Vesnin suprug Veroljub i ćerka Anđelija potpisani su na umrlici kao ožalošćeni, uz ostalu rodbinu i prijatelje.

U Policijskoj upravi Vranje kažu da slučaj o Vesninoj smrti još uvek nije prijavljen.

Niko od nadležnih iz Zdravstvenog centra Vranje u četvrtak pre podne nije bio dostupan za komentar i izjavu o ovom slučaju.

Danijela Ilijev, načelnica Službe hitne pomoći, odbijala je pozive OK Radija, a na samom odeljenju su rekli da je sa ekipom na terenu.

Jadranka Ajanović, direktorka Doma zdravlja u Vranju, rekla je da je na sastanku.


Takođe i Dragan Veličković, direktor ZC Vranje, na poziv OK Radija odgovorio je da je na sastanku.

Prema čaršijskim pričama Vesna Zdravković Simović bila je srčani bolesnik, a nakon poziva njene porodice da interveniše hitna pomoć i dođe u njihov dom jer joj je loše, dobili su odgovor da ne mogu da dođu.

Vesna je nakon desetak minuta od poziva upućenog hitnoj pomoći izdahnula.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: