Nagrade za MLADE TALENTE

Lokalne vesti - Sreda 03.07.2019 - 14:53

Regionalni centar za talente Vranje organizovao je u Muzej kući ,,Bore Stankovića’’ dodelu diploma najboljim polaznicima, kao i pobednicama takmičenja ,,Srbija u ritmu Evrope’’.

Sa dodele nagrada. Foto: vranje.org.rs Sa dodele nagrada. Foto: vranje.org.rs

Diplome i nagrade najuspešnijim uručio je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.

Čestitajući im na postignutom uspehu gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković je rekao da lokalna samouprava nastoji da podrži mlade i talentovane sugrađane.

- Znanje je neosporna vrednost svakog pojedinca i bezgranični svet mogućnosti.

Regionalni centar za talente važi za rasadnik talenata koji okuplja školsku decu.


Grad Vranje ponosi se ogromnim brojem vredne i uspešne dece. Ovo je jedan od načina da vas predstavimo ne samo u našem okruženju, već i čitavoj zemlji.

Naša obaveza je da činimo sve kako bi vam pomogli da još više napredujete
-  istakao je gradonačelnik dr Milenković.

Na svečanosti je govorila i direktorka Regionalnog centra za talente Jasmina Veljković.

Zahvalila se gradonačelniku na podršci, kao i svim strukturama u gradu sa kojima sarađuju.


Na svečanosti su nagrađeni AnaMarija Staletović, učenica OŠ ,,Vuk Кaradžić", za osvojeno treće mesto na Republičkom takmičenju talenata iz oblasti engleskog jezika, kao i za prvo mesto u kategoriji istraživačkih radova, zatim Anstasija Đorić, učenica Medicinske škole ,,Dr Izabel Emsli Haton" za osvojeno drugo mesto iz oblasti psihologije na Republičkom takmičenju talenata.

Drugo mesto na Republičkom takmičenju talentovanih učenika srednjih škola iz oblasti psihologije  osvojio je i Vukašin Trajković, učenik trećeg razreda Gimnazije ,,Bora Stanković".

Za osvojenu drugu nagradu na Republičkom takmičenju talenata iz oblasti biologije nagrađena je Andrijana Stošić, đak Medicinske škole ,,Dr Izabel Emsli Haton”.

Treću nagradu iz oblasti engleskog jezika na Republičkom takmičenju talenata srednjih škola i specijalnu diplomu za prvo mesto u kategoriji istraživačkih radova osvojila je Anđela Arsić, učenica vranjske gimnazije.

Pobednicama takmičenja ,,Srbija u ritmu Evrope'' uručene su nagrade u iznosu od 20 hiljada dinara.

U nastavku svečanosti poetski program pod nazivom ,,Poziv na ljubav'' izveli su učenici vranjskih osnovnih i srednjih škola.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: